ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADIK.

Yüce Önderimiz Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'e Millet Mektepleri Başöğretmeni unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladık.

Edebiyat Öğretmeni Perizat GÖNÜLDAŞ, Büro Yönetimi Alan Öğretmeni Hasan SÖNMEZ ve Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmeni Fatih TÜRKMEN tarafından hazırlanan, sunuculuğunu 11Büro Yönetimi Alanı öğrencilerinden Özlem ÇAPKIN ve Ege ASLANOĞLU'nun yaptığı  kutlama programımız Başöğretmen ATATÜRK, şehit öğretmenlerimiz ve sonsuzluğa uğurladığımız tüm öğretmenlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın söylenmesi ile başladı. Programımız Edebiyat Öğretmeni Danış Gülşen'in ve 11Büro Yönetimi Alanı öğrencilerinden Sude KONUŞ'un günün anlam ve önemine ilişkin yaptıkları konuşma ile devam etti. Ardından 11Büro Yönetimi Alanı öğrencilerinden Fikriye ÖZCAN ve Arifcan KAYA öğretmen konulu şiirlerini okudular. Atatürk ve öğretmen konulu video gösterimi yapıldı. Programımız, 11 Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencileri Emirhan ÖZDEMİR, Soykan ÖZDEMİR, Yaren KIZILKEÇİ, Arda TAŞ, Eren ERDEM, Nehir KAYA, Ecrin KARAMÜRSEL, Kadir TOSUN ve Selinay KURT'un oluşturduğu koronun sunduğu  "Çünkü Ben Öğretmenim" adlı oratoryo gösterisi ile sona erdi.

Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyor, şehit olan ve ebediyete uğurladığımız öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

25.11.2022 226

25-11-202225-11-202225-11-202225-11-202225-11-202225-11-2022

Adres:
Şehit Kıvanç Kaşıkçı Mesleki Ve Teknik Eğitim Yerleşkesi Esenler Mahallesi Sadi Fenercigil Caddesi No.6 17010 Merkez/ÇANAKKALE