Muhasebe ve Finansman

NİHAT GÜNEY

MUH. VE FİN. ÖĞR.

11.SINIF    9 ÖĞRENCİ

YASEMİN ATAK KAYMAK MUH. VE FİN. ÖĞR.

12.SINIF  12 ÖĞRENCİ

LEVENT TOMRUK MUH.VE FİN. ÖĞR.

Muhasebe ve Finansman Alanında; Bilgisayarlı muhasebe, Dış Ticaret ve Ofis Hizmetleri, Finans ve Borsa Hizmetleri gibi bölümlerde gerekli yeterlilikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilmektedir.

Öğrencilerimiz muhasebecilik mesleğinin gerektirdiği ticari işletmelerin faaliyetlerine ait belgelerin tasnif, kayıt, dosyalama ve arşivleme işlemlerini bilgisayar ortamında yapabilme becerisine sahip bireyler   olarak yetiştirilmektedir.

Öğrencilerimiz son sınıfa geldiklerinde serbest muhasebeci mali müşavirler, bankalar, devletin resmi kurumları ve özel şirketlerde staj yaparak meslekte pratik olarak da tecrübe kazanarak okulumuzdan mezun olmaktadırlar.

Adres:
Şehit Kıvanç Kaşıkçı Mesleki Ve Teknik Eğitim Yerleşkesi Esenler Mahallesi Sadi Fenercigil Caddesi No.6 17010 Merkez/ÇANAKKALE