2023-2024 eğitim - öğretim yılında dağıtılacak ücretsiz ders kitaplarının teslim alınması ve dağıtılması.

Ders kitaplarının dağıtımı 11 Eylül 2023-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

11.09.2023 297

Okulumuz meslek lisesi olduğundan ders kitapları, kültür dersleri ve mesleki dersler ders kitapları ayrı ayrı olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Öğrenciler, ders kitapları, defter, kalem, silgi gibi ders araç gereçleriyle ve ders öğretmeni tarafından talep edilen (pergel,cetvel vb.) diğer materyallerle eğitim öğretim ortamında hazır bulunmak zorundadır. Ders kitaplarını kaybeden öğrencilere, Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince ders araç gereçlerini bulundurmaması maddesi nedeniyle uyarı, kınama, okuldan uzaklaştırma gibi disiplin işlemleri uygulanır.

Ders kitapları her bir öğrenciye yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere verileceğinden öğrencimizin ders kitabını çok iyi muhafaza etmesi, yıpratmaması ve kaybetmemesi rica olunur.

Adres:
Şehit Kıvanç Kaşıkçı Mesleki Ve Teknik Eğitim Yerleşkesi Esenler Mahallesi Sadi Fenercigil Caddesi No.6 17010 Merkez/ÇANAKKALE